Over Ons.

Over Ons

SQL Integrator is een onafhankelijke resource specialist met aandacht voor haar klanten en haar (zelfstandige) IT professionals.

Als onafhankelijke broker beschikken wij over een netwerk van en deskundigheid op alle functieniveaus en vrijwel alle vakgebieden binnen de IT.

Een goed ingericht inhuurproces kan naast tijd- en kwaliteitswinst ook forse kostenbesparingen opleveren. Bij strategische personeelsplanning hoort een professioneel ingerichte flexibele schil.

Wij ontzorgen organisaties volledig als het gaat om het zoeken en vinden van de juiste professionals, het opstellen en beheren van inhuurcontracten, de facturatie, real-time managementinformatie, leveranciersmanagement en het minimaliseren van inhuurrisico’s.


Missie & Visie

“De kwaliteit van dienstverlening valt of staat met de mensen die het uitvoeren. Mensen op de juiste plaats met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt”

In een samenleving als de onze draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. De kennis, kunde en competenties van een individu dient zich te vertalen in oplossingen voor de ondersteuning van werk- en businessprocessen. Investeren in goede mensen is dus zeer belangrijk. Mensen binden en boeien ook. Het kunnen beschikken over een flexibele schil is een grote toegevoegde waarde voor organisaties welke aan verandering onderhevig zijn

Onze visie is dat klantorganisaties minder afhankelijk moeten worden van externe inhuur en steeds moet nadenken “hoe kom ik van die leverancier af?” en “kan ik daarna verder zonder problemen?” Dit maakt altijd onlosmakelijk deel uit van onze aanpak. Waar leveranciers denken aan hoe kom ik binnen en blijf ik binnen, keert SQL Integrator het om. Daartoe investeert SQL Integrator in kennisoverdracht naar de staande organisatie en denkt SQL Integrator mee door toekomstontwikkelingen in beeld te brengen en strategisch te adviseren over maatregelen op het gebied van insourcen, outsourcen, control en prestatiebewaking, risicomanagement, assetmanagement, contractmanagement, leveranciersmanagement, etcetera

Minder Schakels, Meer Resultaat

Hoe minder schakels er tussen jou en de opdrachtgever zitten, hoe gunstiger het uurtarief wordt voor de opdrachtgever en voor jou. SQL Integrator is transparant en doet op een open manier zaken. Dit doen we al twaalf jaar en nog steeds ontzorgen we klanten van het eerste uur.


Opdrachten vinden én onderbrengen

Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Je registreren doe je gratis en snel op onze website door te reageren op een vacature. Resourcemanagement neemt contact met je op.

Heb je zelf een opdracht gevonden en wil je ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op +31 (0)88 448 2060, of mail naar info@sql-integrator.nl.


We staan altijd voor je klaar

SQL Integrator staat voor een persoonlijke aanpak. We investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. Maar we vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is je commerciële verlengstuk binnen SQL Integrator. Je kunt er terecht met al je vragen. Bovendien helpen we je graag met het vinden van uitdagende opdrachten, en zorgen we ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal benut worden. Bij SQL Integrator sta jij centraal.

Contact