Dienstverlening.

Kennis en ervaring? Heel belangrijk! Wij geloven echter vooral in een klik. Een persoonlijke match is essentieel om tot betere resultaten te komen. Elk mens en elke organisatie is immers anders. Een klik met u als klant maar zeker ook een klik tussen u en de professional.


TOEGEVOEGDE WAARDE

SQL Integrator onderscheidt zich in de markt door onze klanten te ontzorgen op het gebied van sourcing. Als een opdrachtgever op tijdelijke basis een ICT-professional nodig heeft, wat zoekt hij dan precies? Technische skills zijn belangrijk, maar het gaat ook om de persoonlijke eigenschappen en communicatieve vaardigheden van de ICT-professional. U als opdrachtgever wilt bovendien graag dat een externe ICT-professional qua persoon goed in het team past. Deze persoonlijke vaardigheden worden door ons ook in kaart gebracht.


MATCHING

De juiste man of vrouw op de juiste plek: dat is cruciaal om succesvol te zijn en te blijven als organisatie. SQL Integrator steekt veel tijd en energie in uw organisatie om duidelijk te krijgen welke kandidaten binnen uw bedrijf succesvol zullen zijn. Daarnaast zijn wij iedere dag bezig om ons bestand met goede kandidaten uit te breiden, zodat wij u iedere keer weer de beste kandidaat kunnen aanbieden.

CONTRACT

Voor zover onze algemene inkoopvoorwaarden dit niet afdekken, vertalen wij specifieke bepalingen in de overeenkomst tussen u en SQL Integrator altijd door naar de leverancier en ZZP'er. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vrijwaren u dan ook van alle risico's voortvloeiend uit de inhuur via SQL Integrator. Indien u op basis van een projectbudget wilt werken dan houden onze contractmanagers dat graag voor u bij. Zij geven u indien nodig een tijdig signaal, zodat budgetoverschrijdingen worden voorkomen.


VERLONEN

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over en zorgen er graag voor dat de door ons verloonde medewerkers op maat worden bediend. Wij brengen het arbeidsverleden van de kandidaat in kaart en zorgen dat in alle fases de juiste regels worden toegepast.

Contact