Projectleider (2018-GBS-3826B)

Rol Projectleider (2018-GBS-3826B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-22 14:20:59
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Wesley Eggens
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 48 minuten

Vacature omschrijving

IV-accent is opgesteld om de Belastingdienst optimaal te ondersteunen bij het realiseren van de Investeringsagenda van de Belastingdienst.

Binnen de CoE Analytics is er gekozen voor een moderne infrastructuur op basis van de SAS 9.4 grid architectuur op (RHEL) Linux, met onderliggend een Teradata platform, Daarnaast worden SAS Visual Analytics en Social Network Analysis ingezet. Met deze middelen worden data scientists in staat gesteld om analyses uit te voeren binnen het Analytics Platform. Op dit moment worden de gebruikers van de huidige AWS+ systemen gemigreerd naar de SAS Grid omgeving.

De CoE Analytics is op zoek naar een ervaren projectleider die in staat is om migraties vanuit een organisatorisch perspectief te managen. Bij voorkeur heeft de betreffende projectleider kennis en ervaring met complexe SAS migraties binnen de Belastingdienst.

Functie-eisen

Eisen:
  • Kennis en ervaring met SAS Migraties 9.3 naar 9.4 (1)

 


Competenties:

  • flexibel, nauwkeurig. communicatief vaardig, pro-actief

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact