Oracle ontwikkelaar (201808A114)

Rol Oracle ontwikkelaar (201808A114)
Locatie Den Haag
Startdatum 2018-08-15 15:40:42
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-08-15
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 22-08-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 01 uur 05 minuten

Vacature omschrijving

Rolbeschrijving:Binnen dit project functioneert de ontwikkelaar als onderdeel van een multifunctioneel team (testers, technisch beheerder, functioneel beheerder, webservice-ontwikkelaars).Taken:- Primaire taak is het ontwikkelen van stored procedures in PL/SQL waarmee webservices kunnen communiceren- Verder is het maken van een applicatie in APEX (5.0) voor beheer van stamgegevens, het (verder) ontwikkelen van het datamodel en het (mede) vormgeven van webservices onderdeel van het takenpakket

Voor het project (Vernieuwing) Elektronisch Registratie Systeem (VERS) is Dictu op zoek naar 1 Oracle ontwikkelaar. Onderdeel van de werkzaamheden is het neerzetten van een Oracle database (12C) en het bouwen van PL/Sql. De inzet start met 3 maanden en mogelijke verlenging. Project einde staat gepland op 01-12-2017.Binnen de Directie Dienstverlening richt de divisie Inspecties zich de dienstverlening voor de klanten in het Inspectie domein. Het team waarin deze vacature is ontstaan werkt o.a. voor Inspectie Leefomgeving & Transport welke o.a. gevestigd is in Den Haag. Het team is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van bestaande applicaties en levert mensen voor deelname in projecten. Met deze activiteiten borgen wij de continuïteit van een aantal strategische business processen van onze klant.De niewe collega zal volledig op de ontwikkeling in het project worden ingezet.

Functie-eisen

Eisen:
  • Je hebt een afgerond opleiding, minimaal op HBO niveau, in de richting Informatica of vergelijkbaar (5)
  • Werkervaring en -denkniveau HBO (5)
  • Kennis Oracle APEX (t/m de meest recente versies) (5)
  • Ervaring met migratie trajecten van Forms naar APEX. (3)
  • Eravring met programmeren PL/SQL (2)

Wensen:
  • Kennis van JIRA
  • Team player (samenwerken)

Competenties:
  • Communicatieve vaardigheden
  • Pragmatisch, oplossings- en resultaatgericht, Proactief, Secuur,
  • Stressbestendig, Doorzettingsvermogen, Geduld

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact