Senior Java bouwer (2019-IBS-4198C)

Rol Senior Java bouwer (2019-IBS-4198C)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2019-02-15 16:30:16
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-02-15
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 22-02-2019
Deze vacature sluit over 2 dagen 23 uur 41 minuten

Vacature omschrijving

Ontwikkelen van het nieuwe informatiesysteem Payment Factory. Dit systeem wordt ontwikkeld op zowel Java (nu nog 2 teams) als Cobol (1 team). Voor een derde te formeren Java team worden een drietal senior Java bouwers gezocht. Het nieuwe team zal gaan werken aan een onderdeel van de Payment Factory dat o.a. gekoppeld zal worden aan een rule engine en een workflowmanagementsysteem. Van de kandidaat wordt verwacht dat deze in staat is snel te kunnen schakelen tussen verschillende aandachtsgebieden en een sparringpartner is voor zowel collega bouwers als architecten.

Het huidige betalingsverkeer van de Belastingdienst ondervindt een aantal significante problemen: 1. Routering van betalingen gebeurd niet efficiënt. Er is veel handmatig werk waardoor vertraging in het verwerkingsproces ontstaat. 2. Uitvalbehandeling wordt versnipperd over meerdere systemen uitgevoerd en is daardoor niet efficiënt. Het is daarmee ook lastig om de burger te informeren over de verwerking van een betaling. 3. Inefficiënt betalingsverkeer. Door ingrijpende veranderingen (o.a. SEPA) en door de veranderende interne- en externe omgeving verloopt het huidige betalingsverkeer niet efficiënt en zijn aanpassingen kostbaar. De ambitie is om deze problemen op te lossen door de implementatie van een zgn. Payment Factory.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ervaring als Java bouwer (5)
  • Ervaring met het werken in scrumteams (3)
  • Kennis van Web/Java8, Web services, SQL, XML/XSD, Git, IBM TWS

Wensen:
  • Kennis van Workflowmanagementsystemen is een pré
  • Kennis van Wicket, SonarQube, aanpassen TDM/DB2, ZOS
  • Kennis van rules engines zoals Blaize is een pré
  • Van de bouwer wordt verwacht dat hij of zij ook de andere discipline binnen het team kan en wil assisteren waar nodig
  • Binnen de ART wordt scrum gewerkt. We vragen om een 'T-shaped professional'

Competenties:
  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, kritisch, geen '9 tot 5 mentaliteit', communicatief vaardig.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact