ICT Traineeship - Young Professional academy

Rol ICT Traineeship - Young Professional academy
Locatie Rijswijk
Startdatum 2014-06-03 09:47:07
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2014-01-13
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Management
Uiterste aanbiedingsdatum 30-11--0001
Deze vacature sluit over Gesloten

Vacature omschrijving


Heb jij de ambitie om door te groeien naar succesvolle Oracle Consultant of CMS specialist? Of wil jij je verder ontwikkelen als Microsoft Programmeur of specialiseren op het gebied van Java?

SQL-integrator is een internationaal opererende ICT-dienstverlener. Wij bieden totaaloplossingen binnen de overheid, media, zorg en reisbranche. Vanuit een focus op Oracle, Microsoft en Java werken wij met ruim 70 medewerkers aan innovatieve inhouse projecten en opdrachten op klantlocatie.

Als Java/CMS-ontwikkelaar binnen de Media hebben wij meegewerkt aan vele toonaangevende Nederlandse content portalen. Voor de overheid zijn wij als Oracle Partner gespecialiseerd in E-Business Suite implementatie en migratietrajecten. Binnen de zorg leveren wij Microsoft applicaties voor stamboom- en genetisch onderzoek en binnen de reisbranche zijn wij marktleider op het gebied van travel software.

Wij verwelkomen starters met minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica en maximaal 3 jaar werkervaring bij de SQL-integrator Young Professional Academy. Via onze Academy krijg je een intensief introductietraject om te ontdekken waar je sterke punten liggen. Na deze introductie ga je werken aan uitdagende projecten zowel intern als op locatie van onze opdrachtgevers. Onze Senior consultants zullen je tijdens dit traject begeleiden.

Wil jij samen met de SQL-integrator jouw carrière in een stroomversnelling zetten? Neem dan contact op met Sevil Demir via onderstaande contactgegevens.

Functie-eisen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact