DBA/TA (2018-BD-9973)

Rol DBA/TA (2018-BD-9973)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-02-19 15:45:45
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-02-19
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Webservice
Uiterste aanbiedingsdatum 24-02-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 03 uur 23 minuten

Vacature omschrijving

Als technisch specialist maak je binnen de kaders van de releaseplanning binnen het team O&B afspraken met de projectteams en je signaleert afwijkingen en knelpunten t.a.v. de opleveringen. Als Technisch Specialist/Analist ben je ook degene die namens het team O&B de door de projectteams ontwikkelde applicaties fysiek in ontvangst neemt. Je toetst de opleveringen op compleetheid en test op een geautomatiseerd installeerbaarheid. Daarna zorg je er voor dat de opgeleverde applicaties in de O&M –acceptatieomgevingen worden geïnstalleerd door B/CIE. Voor de implementatie van de opgeleverde applicaties in productie stel je waar nodig implementatie draaiboeken op en je begeleidt de daadwerkelijke implementatie (on- site of stand-by).

Daarnaast vervul je gedurende de acceptatie- en systeemintegratietesten de rol van troubleshooter wanneer er zich technische problemen voordoen in de test omgevingen. Je overziet de technische samenhang in het complexe O&M- landschap. Daarvoor beschik je over of ontwikkel je kennis van WebSphere Message Broker, DINQ, MQ, Websphere Application Server, Unix, Linux én niet in de laatste plaats de O&M-applicaties. Tevens ben je aanspreekpunt voor infrastructurele zaken zoals firewalls, AIX-Hardening, database-, MQ- en Message Broker koppelingen en overige integratie vraagstukken. Je stemt af met de applicatieontwikkelaars (en eventueel ontwerpers) uit de projectteams, je bent behulpzaam, pragmatisch maar je kan waar nodig terugvallen (en er aan vast houden) op procesafspraken. Dat alles vanuit een assertieve en proactieve instelling. In deze uiterst dynamische en leerzame omgeving heb je als Technisch Specialist/Analist regelmatig contact met de applicatiebeheerders van het team O&B. Je adviseert hen over de compleetheid en installeerbaarheid van de door de projectteams opgeleverde applicaties die het team O&B in beheer moet nemen. Het Domein Ontvangen en Mededelen is binnen STS een bijzondere plek om te werken. Je komt zoals gezegd in aanraking met vrijwel alle informatiestromen van de Belastingdienst en bent maximaal getuige van de dynamiek van de IT-ondersteuning van de overheid. Daarnaast staat de correcte werking van onze informatiestromen altijd in de schijnwerpers. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de O&M producten en dus ook aan de professionaliteit van het beheer- en implementatieproces.

Technisch Specialist/Analist die in staat is om t.b.v. Acceptatie- en Systeem Integratie Testen (SIT) complexe O&M- testomgevingen geautomatiseerd in te richten en te onderhouden. Binnen het team O&B worden deze activiteiten voor diverse ketens uitgevoerd. Nadruk ligt met name bij de keten Douane.

Functie-eisen

Eisen:
 • DBA/TA IBM WebSphere suite (MQ, messagebroker) (5)
 • Agile Scrum (1)
 • Mainframe, Unix DB2
 • Midrange MQ, messagebroker
 • JCL, FTD, TWS
 • Dinq

Wensen:
 • Aantoonbare en uitgebreide kennis van en ervaring met Unix (Hardened AIX), RedHat Enterprise Linux, Firewall en het inrichten van testen
 • Kennis van en ervaring met netwerken, beveiliging en netwerkbeveiligingsinfrastructuren.
 • infrastructuren.
 • Kennis van en ervaring met netwerken, beveiliging en netwerkbeveiligings- Je hebt kennis van en ervaring met diverse tools en methodieken die binnen projecten en opleveringen worden benut zoals Agile, DevOps, GIT
 • Kennis van JIRA en Confluence
 • IBM WebSphere Application Server (WAS), Ipas
 • Ervaring binnen de Belastingdienst

Competenties:
 • Teamplayer/samenwerking , communicatie
 • Resultaatgericht, analytisch sterk
 • Klantgericht, flexibel

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact