eBS Maatwerk Developer

Rol eBS Maatwerk Developer
Locatie Rijswijk
Startdatum 2014-06-03 13:13:18
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2014-06-03
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Management
Uiterste aanbiedingsdatum 30-11--0001
Deze vacature sluit over Gesloten

Vacature omschrijving

Als eBS Maatwerk Developer vertaal je bedrijfsprocessen naar standaard- of maatwerkoplossingen binnen gerelateerde producten (voornamelijk Oracle). Je begeleidt en voert wijzigingen en implementaties uit zodat deze door de gebruikers worden geaccepteerd. Je begeleidt bij het opstellen en aanpassen van processen en procedures en acteert hierbij als sparringpartner. Daarnaast bouw je kennis op die je vervolgens weer uitdraagt aan collega’s en coach je minder ervaren collega’s.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO- opleiding
  • Minimaal 7 jaar ervaring met Oracle ERP
  • Technische kennis en ervaring met Oracle EBS maatwerk (SQL, PL/SQL, Oracle Developer, OAF, TOAD, BPEL, SOA suite, worfklow, interfaces, AIM, CDM, XML Publisher) in relatie tot AR, Collections, APRO, Cash Mgt, GL, Service Contracts (bij voorkeur R12),en bij voorkeur ook van PO, Inventory, Advanced Pricing.
  • Ervaring met projectmatig werken en beheerprocessen (ITIL, en/of ASL) is een pré.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact