Scrummaster (2018-KI&S-3758B)

Rol Scrummaster (2018-KI&S-3758B)
Locatie Utrecht
Startdatum 2018-05-23 13:00:40
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-23
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Wesley Eggens
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 29 minuten

Vacature omschrijving

Acteren als scrummaster voor de teams Metrix en Webtools. Beide teams zijn actief op het gebied van www.belastingdienst.nl Metrix is het data-analysseteam en Webtools het team dat alle technische faciliteitten warmee de site wordt gemaakt en onderhouden, ontwikkelt, configureert en beheert. Van de scrummaster wordt verwacht dat die de agile principes centraal en actief houdt en de srummethodiek optimaal laat werken voor deze teams. Daartoe facilliteert en begeleidt hij/zij de daily stnad-ups, de planning en refinements sessies, zowel als demo/review als de retrospective. Samen met de andere scuummaster wordt het agile en scrum gedachtengoed levend gehouden, afgestemd over aanpak en het management geadviseerd over volgende stappen.

Team Metrix werkt reeds bijna twee jaar volgens de scrum methodiek, het team Webtools ruim een half jaar. De volwassenheid op dit gebied is redelijk goed, maar er is zeker nog ruimte voor groei. Het Metrix team bestaat uit webanalisten en is feitelijk niet multidisciplinair, het Webtools team is daarentegen wel multidisciplinair. De aanleiding van deze aanvraag is dat de huidig scrummaster via het mantelcontract van vóór 2018 is ingehuurd en dat dit inhuurcontract als zodanig niet verlengd mag worden.

Functie-eisen

Eisen:
  • Scrummaster (3)
  • Projectmanagement / Professional Projectmanager; PRINCE2 Practitioner
  • Scrummaster

Wensen:
  • Ervaring in de Rijksoverheid
  • Enige kennis van webtechnieken en webanalyse

Competenties:
  • Ervaring in faciliteren van technisch georiënteerde teams, bij voorkeur webgerelateerde teams.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact