UX Designer (20180816)

Rol UX Designer (20180816)
Locatie Zoetermeer
Startdatum 2018-08-16 12:52:56
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-08-16
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 21-08-2018
Deze vacature sluit over 1 dagen 01 uur 06 minuten

Vacature omschrijving

Als User Experience Designer binnen het programma Modernisering Dienstverlening (MD) bij SBB sta jij voor het belang van UX-design in klantinteractie. Met jouw kennis heb je maar één missie: iedere klant een uitstekende ervaring laten beleven in contact met SBB. Nu bestaat deze ervaring uit talloze stappen en verandert deze doorlopend. Daarom ben jij voortdurend bezig om een deel van de klantreis te verbeteren. Bijvoorbeeld het aanmelden van een nieuw leerbedrijf of het zoeken van een geschikte stageplaats.

Jouw primaire verantwoordelijkheid is om onze websites, apps en de ‘mijnSBB’-omgeving zo intuïtief mogelijk in te richten. Of je nu voor meerdere klantgroep tegelijk of voor een specifiek product werkt, jij kruipt in de huid van iedere doelgroep. Je brainstormt met stakeholders, collega’s en/of klanten om te kijken wat er beter kan. Vervolgens ontwikkel je klantvriendelijke oplossingen die perfect aansluiten op de customer journey.
• opstellen van scenario’s en het vertalen daarvan naar een spot-on interactieontwerp op hoofdlijnen. Vervolgens werk je dit tot in de kleinste details uit. Het resultaat? Ieder navigatie-element, ieder tekstvlak, iedere button en ieder formulier blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid;
• ontwikkelen van werkende prototypes en mock-ups in co-creatie met de klant. Jij laat jouw ontwerpen testen, het ene moment door een klantpanel, het andere moment door meetings met studenten in het onderwijs;
• zorgen voor een consistente look-and-feel van marketinguitingen over alle kanalen heen;
• (kanaal overstijgend) op elkaar laten aansluiten van verschillende klantinteractiemomenten;
• ontwikkelen van nieuwe digitale kanalen en nieuwe vormen van klantinteractie.

Functie-eisen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact