Manager Gegevens (2018-DCS-0160)

Rol Manager Gegevens (2018-DCS-0160)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-12-07 12:10:19
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-12-07
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 14-12-2018
Deze vacature sluit over (tijdelijk) gesloten

Vacature omschrijving

Als manager Gegevens binnen de afdeling Standaard Transactie Services ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal teams die zich bezig houden met voorzieningen op het gebied van Gegevens. Het werk wordt in samenwerking met de business in enkele agile releasetrains uitgevoerd. In je rol als manager Gegevens ben je er integraal verantwoordelijk voor dat opdrachten op het gebied van Gegevens in hechte samenwerking met de business succesvol uitgevoerd worden. Hierbij geef je vorm aan de transitie van het domein Gegevens, in lijn met de opgestelde domeinarchitectuur. Deze rol vereist, naast een sterke organiserende kant, ook een inhoudelijk sterkte opstelling en volhardendheid in het realiseren van de inzette koers. Je zoekt hierbij actief naar connectie met de relevante stakeholders, je weet te verbinden, zowel intern als extern. Je weet connectie te maken op zowel het bestuurlijke niveau als met inhoudelijk specialisten.

Binnen de afdeling Standaard Transactie Services worden standaard componenten ontwikkeld en toegepast ter ondersteuning van de vernieuwing van het IT-landschap van de Belastingdienst. In deze transformatie nemen Gegevens een centrale positie in. Data wordt los gekoppeld van de transactiesystemen en samengebracht om een data platform te vormen. Dit data platform dient zowel het analytisch als het operationele gebruik te supporten. Vanuit de afdeling Standaard Transactie Services worden de voorzieningen ontwikkeld om data de Belastingdienst binnen te krijgen en weer ter beschikking te stellen aan derden. Naast het ontwikkelen van nieuwe voorzieningen is de afdeling verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande voorzieningen op dit vlak.

Functie-eisen

Eisen
  • WO diploma, bij voorkeur op het gebied van ICT
  • Ervaring met agile projectmanagement (3)
  • Projectmanagement in complexe enterprise omgeving (5)
  • Aantoonbare ervaring met implementatie van data-gerelateerde oplossingen (5)
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met gegevensarchitecturen, zoals het  Damhof-kwadrant (3)

Competenties
  • Communicatieve vaardigheden
  • Sterk op de inhoud, voor wat betreft implementaties van data-intensieve trajecten
  • Bestuurlijke sensitiviteit

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact