Tester (CCD techniek) (2018-BD-9835B)

Rol Tester (CCD techniek) (2018-BD-9835B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-24 12:35:42
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-24
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 30 minuten

Vacature omschrijving

Binnen STS Ontvangen & Mededelen vinden diverse veranderingen plaats gericht op het versnellen van de voortbrenging. Het opbouwen en doorontwikkelen van het (geautomatiseerd) testen speekt daarin een cruciale rol. Van de gezochte sr. tester wordt gevraagd hier een stuwende kracht te zijn om de gevraagde kwaliteistimpuls te kunnen geven.

De grootste applicatie betreft het Document Opmaak System (DOS). Dit is een Cobol applicatie die ingezet wordt ten behoeve van massale verwerking voor mededelen op papier. Het bevat tevens een gebruikersinterface voor Planning, Printoperating en Eindcontrole op de printzaal. De applicatie DOS moet dusdanig aangepast worden aan de overgang van compiler 4 naar 5.2. Daarnaast zijn er voor komend jaar nog de nodige functionele aanpassingen te voorzien op basis van de groeiende Business behoefte. Er wordt gewerkt volgens de Agile /SCRUM methodiek.

We zijn op zoek naar een ervaren tester die in staat is om de huidige testaanpak en volledigheid van testen een impuls te geven. Het opbouwen van een (deels) geautomatiseerde regressietest is daar onderdeel van.

We zijn op zoek naar teamplayer met meer dan voldoende kennis en ervaring van het inrichten, opzetten en uitvoeren van testen en geautoamtiseerd testen in een Agile/SCRUM omgeving. Hij /zij is goed in staat om snel kennis op te bouwen, maar vooral ook te delen.

Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties.

Functie-eisen

Eisen:
  • Senior tester met ervaring in testautomatisering (2)
  • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM (2)
  • Kennis en ervaring met testen in CCD techniek (2)
  • Testorganisatie en –uitvoering / TMap NEXT Foundation

Wensen:
  • Ervaring met /kennis van SCRUM
  • Testtooling (RobotFramework), MQ, DB2, Atlassian suite (Jira, Bitbucket, Confluence)

Competenties:
  • Samenwerken
  • Creativiteit
  • Coachen/ kennisdelen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact