Senior Applicatieontwikkelaar (2018-IBS-3714)

Rol Senior Applicatieontwikkelaar (2018-IBS-3714)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-02-15 15:45:45
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-02-15
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 20-02-2018
Deze vacature sluit over (tijdelijk) gesloten

Vacature omschrijving

Binnen de Douane is de applicatie Bladertool bij de Douane in gebruik. Deze applicatie is met name voor selectiedoeleinden vanuit de koeriers aangifte vervaardigd door medewerkers van een door de Douane ingehuurd extern bedrijf. De applicatie moet dit jaar robuust gemaakt worden en kent nog daarnaast nog enkele noodzakelijke gebruikerswensen. Belangrijk is de eis om medio 2018 de applicatie geschikt te maken om aan de binnen de Belastingdienst geldende eis te voldoen te werken in een Windows 8.1 geschikte omgeving.

Bladertool wordt gebruikt, aan de hand van de blauwdruk koeriersdiensten, als selectietool voor de aangiften die dagelijks worden ingediend bij de aangiftebehandeling. Bladertool werd onder regie van het voormalig B/CPP op specificatie gebouwd door "42" voorheen Kensas met als doel een laagdrempelige generieke tool om (externe) bestanden te benaderen en te analyseren. Het product is volledig overgedragen aan de Douane om op specificatie te worden doorontwikkeld ten behoeve van het proces pre-arrival en pre-depature gegevensuitwisseling met de Internationale koeriers. De combinatie van 'wat wil ik aan informatie (lees kolommen) zien', de snelle selectie door filtering en profilering van gezochte informatie en rapportage stonden centraal. Vanaf 2009 is de Bladertool breder ingezet. Er zijn vanaf dat moment diverse datamodellen in database applicaties (o.a. via de SAS-suite) ontwikkeld die maatwerk datasets voor de eindgebruiker opleveren en waarmee allerlei controle en/of analysetaken kunnen worden uitgevoerd.Bladertool werkt zowel aangekoppeld aan het netwerk als standalone. Om het werk op locatie mogelijk te maken (zonder netwerkconnectie) worden de belangrijkste maatwerk datasets lokaal geplaatst.

Functie-eisen

Eisen:
  • Microsoft visual studio (4)
  • C++ (4)
  • MFC (Microsoft Foundation Classes) (4)

Wensen:
  • Kennis van Bladertool
  • Kennis van Douaneproces VENUE

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact