Business Analist / Productowner (2018-GBS-4073B)

Rol Business Analist / Productowner (2018-GBS-4073B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-11-12 09:45:35
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-11-12
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 17-11-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 02 uur 35 minuten

Vacature omschrijving

Ten behoeve van de ontwikkeling van het nieuwe generieke portaal Belastingdienst zoeken we een Business Analist / interne Productowner. Je maakt onderdeel uit van een realisatie team met onder meer redacteuren, UX designers en ontwikkelaars (front end en back end). Het realisatieteam realiseert de epics en features die opgeleverd worden door een Design team. In je rol als Productowner vertaal je, in samenwerking met de vertegenwoordiger van de business, de epics en features naar subfeatures en user stories en beheert de team backlog (Jira). Je stemt af met productowners van andere teams en extern over de realisatie van epics en features die samen de totale oplossing vormen. Je bereidt samen met andere productowners de pi-events voor het generiek portaal voor op basis van de prioriteiten die gesteld worden door de opdrachtnemers Generiek Portaal.

In een samenwerkingsverband van de afdelingen KI&S en GBS wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s. Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk. Er is ruimte om in een breder verband mee te denken over en te werken aan optimalisatie van de werkwijze van de betrokken teams.

Functie-eisen

Eisen:
  • Analyseren van Businessprocessen en het vertalen hiervan naar IT- specificaties (5)
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met moderne interactieconcepten en - omgevingen. (2)
  • Ruime ervaring met Agile software ontwikkeling (2)
  • Affiniteit met webarchitectuur, usability, accessibility, responsive en adaptive design, en webanalyse. (1)

Wensen:
  • Ervaring als productowner

Competenties:
  • Communicatief en Klantgericht
  • Resultaatgericht
  • Samenwerkingsgericht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact