Senior Packager (201804A072A)

Rol Senior Packager (201804A072A)
Locatie Den Haag
Startdatum 2018-05-09 14:55:47
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-09
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Priyanca Dihal
Uiterste aanbiedingsdatum 26-05-2018
Deze vacature sluit over (tijdelijk) gesloten

Vacature omschrijving

Doel van het project is het virtualiseren, rationaliseren en uitfaseren van applicaties ten behoeve van de introductie van de nieuwe Cloud Werkplek omgeving die momenteel door de Dictu wordt ontwikkeld. Momenteel komen we in de fase dat het packagen van applicaties kan starten. Hiervoor zoeken we ervaren packager die zelfstartend is, goed kan presteren in een omgevingen waar nog niet alles is uitgekristaliseerd (omgevingen, proces, etc.) en duidelijk en tijdig communiceerd.

Naast het packagen van applicaties zal er ook maatwerk nodig zijn om bestaande applicaties te kunnen laten landen op de cloud werkplek. Van de kandidaat wordt verwacht mee te denken om de meest optimale oplossing te vinden die zo dicht mogelijk bij de uitgangspunten van een cloud werkplek blijft.

De applicaties moeten worden gevirtualiseerd met de Microsoft technologieën App-V 5.x en UE-V en de Citrix. De ideale kandidaat is expert op het gebied van applicatie virtualisatie en user workspace management en kent de citrix- en Microsoft Windows/server oplossingen door-en-door. Hij/zij heeft aantoonbare ervaring in de rol van senior packager in zulke complexe (werkplek) migratie projecten in een vergelijkbare rol en bij een vergelijkbare rijksoverheids instantie, kan goed samenwerken met (project)management, technische experts en externe leveranciers om het doel te bereiken zonder al te veel frictie.

DICTU is de IT leverancier van het Ministerie van Economische Zaken. De DICTU werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe, innovatieve en multi-tenant werkplekvoorziening gebaseerd op Citrix en Microsoft technologieen. Migratie van de gebruikers en applicaties naar de nieuwe werkplek is integraal onderdeel van dit traject. In verband met het aanstaande vertrek van een teamlid is deze vacature ontstaan.

Functie-eisen

Eisen:
 • Ervaring met Applicatie Packaging in omgevingen voor Microsoft Windows 7, 10, Windows Server 2008,2008R2, 2012, 2016. (10)
 • Ervaring met applicatie packaging in een Enterprise omgeving (5)
 • Ervaring binnen de Rijksoverheid, bij voorkeur in een shared service organisatie of vergelijkbaar en vanuit de klant perspectief. (5)
 • Ervaring op expertniveau met App-V 4.6, 5.0 en 5.1 (5)
 • Ervaring met UE-V (1)
 • Ervaring met Citrix (Xenapp, Xendesktop) (5)

Wensen:
 • Kennis van de Rijksoverheid richtlijnen voor en impact op realisatie van een Rijks Cloud werkplek
 • Gedetailleerde kennis van policies (GPO, GPP) en interactie met workspace management gebruik
 • Kennis van Immidio Flex en andere profile management tools
 • Gedegen kennis van en troubleshoot ervaring met randvoorwaarden voor applicaties op virtuele omgevingen: Java, .net, redistributables e.d.

Competenties:
 • Kwaliteits gedreven maar met een praktische en creatieve insteek
 • Geen 9-to-5 mentaliteit, drive om werk binnen de gemaakte afspraak af te ronden
 • Teamplayer

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact