Lead data modelleur (2019-GBS-4281)

Rol Lead data modelleur (2019-GBS-4281)
Locatie Utrecht
Startdatum 2019-02-18 16:40:16
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-02-18
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 22-02-2019
Deze vacature sluit over 2 dagen 23 uur 57 minuten

Vacature omschrijving

Als lead datamodelleur weet jij alles van datamodelleren. Je hebt aantoonbaar ervaring in logisch modelleren. En je beheerst verschillende technische datamodelleerstijlen, zoals datavault, unified anchor en dimensioneel modelleren. Kortom, we vragen een stevige datamodelleur die ons helpt een toekomstbestendig gegevenslandschap in te richten. Je bent in staat - en vindt het leuk - om de datamodelleurs te begeleiden en coachen. Je werkt nauw samen met de Enterprise Data Architect en architecten van de verschillende domeinen. Dit betreft een PoC (Proof of Concept) met een go of no go na 6 weken.

De Belastingdienst is een van de grootste gegevensverwerkende organisaties van Nederland. De manier waarop we onze data organiseren, is essentieel voor burgers en bedrijven in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het inkomensgegeven dat wij delen met veel verschillende partijen. Of de vooringevulde aangifte, die het belastingplichtigen makkelijker maakt om aangifte te doen. Wij willen ook kunnen inspelen op ontwikkelingen in de samenleving, zoals de toenemende internationalisering, het steeds flexibeler worden van het ondernemerschap en de opkomst van de digitale economie. We werken daarom aan een toekomstbestendige werkwijze van inwinnen, ontsluiten en beschikbaar stellen van gegevens, waardoor eenduidige en consistente interpretatie mogelijk is. Waardecreatie en risicobeheersing gaan daarbij hand in hand.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ruime ervaring met model- en metadatagedreven architecturen en implementaties (5)
  • Ruime ervaring in het logisch modelleren van domein en deze technisch vertalen naar implementatiemodellen (5)
  • Ervaring met metadata modelleren, masterdata modelleren en integratie modelleren (4)
  • Ruime ervaring in anchor-style modelleervormen als datavault, anchor modeling en inified anchor (5) 

Wensen:
  • Ervaring met Teradata

Competenties:
  • Resultaatgericht
  • Organisatiesensitiviteit
  • Overtuigingskracht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact