Caseware medewerker (2018-GBS-3796B)

Rol Caseware medewerker (2018-GBS-3796B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-18 10:35:40
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-18
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 26-05-2018
Deze vacature sluit over (tijdelijk) gesloten

Vacature omschrijving

Voor de ondersteuning van Toezicht binnen de Belastingdienst is het noodzakelijk dat de controlemedewerker, de mogelijkheid heeft om analyses uit te kunnen voeren op aangeleverde data zoals een boekhouding en bevindingen kan vastleggen in een dossiertool. De IT-voorzieningen op dit gebied worden momenteel vernieuwd; deels gerealiseerd via maatwerk m.b.v. .Net, deels ingevuld via een standaard pakket (dossiertool). Voor de implementatie van het standaard pakket (t.w. Caseware,) moet het bestaande projectteam (5 personen) tijdelijk uitgebreid worden. De werkzaamheden zullen o.m. bestaan uit:

  • Installatie en inrichting van het standaard pakket (Caseware) op de Belastingdienst omgeving
  • Inrichten en beheren van ontwikkel-, test- en productie-omgevingen waarop Caseware wordt geïnstalleerd
  • Vormgeven van beheerprocessen en –procedures, zo veel mogelijk geautomatiseerd
  • Inrichten van het proces rond releases van de leverancier en het documenteren hiervan
  • Onderhouden van contact met de leverancier m.b.t. incidenten en nieuwe releases

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een multidisciplinair team, er wordt verwacht dat ook taken van andere teamleden overgenomen kunnen worden.


Team TOP (Toezicht Ondersteuning Programma) realiseert de IT-ondersteuning voor 5500 medewerkers in het toezicht. Het betreft de medewerkers die met name boekenonderzoeken doen. Deze ondersteuning bestaat uit twee gebieden: - Een voorziening voor dossiervorming en intelligente werkprogramma’s; - Tools voor het uitvoeren van inhoudelijke analyses. Een werkprogramma is een set van intelligente (vraag gestuurde) dialogen die een bepaald onderwerp behandelen. Momenteel zijn er meer dan 1000 werkprogramma’s die samen meer dan 20.000 vragen bevatten. Alle documenten en overzichten die gebruikt zijn tijdens het uitvoeren van de controle vormen samen het controledossier. Een controle wordt afgesloten met een officieel controlerapport. Momenteel wordt de applicatie TOP gebruikt voor dossiervorming en werkprogramma’s. In 2016 is middels een aanbesteding een vervanger voor TOP geselecteerd. Team TOP gaat deze oplossing naar productie brengen. Daarvoor is het inrichten van de benodigde infrastructuur nodig (Windows Server, IIS en MS SQL Server). Ook onderzoekt het team naar de mogelijkheden om de bestaande werkprogramma’s geautomatiseerd om te zetten naar de nieuwe oplossing. Een uitbreiding van de oplossing met diverse koppelingen met andere (Belastingdienst) systemen staat in de loop van 2018 op de agenda. De geselecteerde tool heeft hiervoor een .NET API. Tijdens het uitvoeren van een controle wordt gebruik gemaakt van diverse slimme analysetools. Deze analysetools worden ontwikkeld met behulp van C# .NET en Excel 2013 in combinatie met Power Pivot. Deze tools lezen gegevens in uit de administratie van de klant (XML Auditfiles) en uit interne bronnen van de Belastingdienst. Daardoor is het voor de controlemedewerker mogelijk op basis van die gegevens analyses uit te voeren en overzichten te maken. Voor de intensieve taken zoals valideren en converteren van XML auditfiles wordt gebruikt gemaakt van een serverapplicatie. Deze is ontwikkeld in C# en draait op een IIS 8.5 server.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ervaring met het installeren en deployen van de applicatie Caseware (3)

Competenties:
  • Flexibel
  • Samenwerking
  • Communicatief vaardig
  • Nauwkeurig proactief

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact