DevOps Script Developer (2018-GBS-4110)

Rol DevOps Script Developer (2018-GBS-4110)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-11-12 11:15:33
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-11-12
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 17-11-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 02 uur 32 minuten

Vacature omschrijving

Als DevOps Python Script Developer binnen het Center of Excellence (COE) Digital Experience werk je in teamverband aan opdrachten gericht op de best mogelijke geïntegreerde omgeving voor onze medewerkers. Je bent gepassioneerd door het DevOps gedachtengoed en bijbehorende technologieën. Je bent creatief en weet in teamverband de voortbrengingssnelheid en kwaliteit van COE producten te verbeteren. Dit doe je vanuit een gedegen kennis van de (technologische) mogelijkheden. Deze opdracht richt zich primair op vormgeven en inrichten van middelen voor het automatiseren van voortbrenging, testen en deployen de door onze DevOps teams gemaakte oplossingen.

Binnen het CoE Digital Experience wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS, Javascript en API’s. Ten behoeve van geautomatiseerd builden, testen en deployen wordt gebruik gemaakt van middelen als Jenkins, Ansible en Dinq (BD specifiek). Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met je teamleden en andere ICT Specialisten en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.

Functie-eisen

Eisen:
  • Python (3)
  • DevOps (3)
  • Relevante DevOps tools (3)

Wensen:
  • Ansible, Jenkins, splunk, shell

Competenties:
  • communicatieve vaardigheden
  • flexibiliteit
  • devops

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact