Front end developer (2018-GBS-4109)

Rol Front end developer (2018-GBS-4109)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-11-12 11:15:59
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-11-12
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 17-11-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 02 uur 21 minuten

Vacature omschrijving

Als Front-end Developer binnen het Center of Excellence (COE) Digital Experience werk je in teamverband aan opdrachten gericht op de beste interactie met burgers en bedrijven, of een geïntegreerde omgeving voor onze medewerkers. Je bent gepassioneerd door de nieuwste front-end technologieën. Je bent creatief en weet in teamverband een aansprekende beleving te creëren voor de gebruiker. Dit doe je vanuit een gedegen kennis van de (technologische) mogelijkheden. Deze opdracht richt zich primair op het vormgeven van een geïntegreerd en gepersonaliseerd portaal voor de medewerker binnen de Belastingdienst. Je werkt hierin hecht samen met andere teams die primair werken aan een nieuw portaal voor burgers en bedrijven.

Binnen het CoE Digital Experience wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS, Javascript en API’s. Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.

Functie-eisen

Eisen:
  • Algemeen
  • HTML5, CSS (3)
  • Javascript (3)
  • API's (3)
  • Javascript frameworks: Angular, React, Jquery, Vue (3)

 

Wensen:

  • Websphere Portal
  • Forms Experience Builder

Competenties:
  • communicatieve vaardigheden flexibiliteit

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact