Tester Java (2018-GBS-3660C)

Rol Tester Java (2018-GBS-3660C)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-22 07:20:41
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Ravindra Dubar
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 39 minuten

Vacature omschrijving

Je wordt als Java tester ingezet bij het ontwikkelen van Web Java-applicaties en web services binnen de keten Toezicht van de Belastingdienst IV organisatie. Samen met je collega’s maak je deel uit van één van de 2 scrumteams binnen Toezicht. In sprints van 2 weken levert het team telkens een ‘shippable product’ op. Specifiek ga je samen met collega’s in je scrumteam, de productowner en gebruikers werken aan het (door-) ontwikkelen, onderhouden en borgen van de continuïteit van diverse Toezicht applicaties. Met jouw expertise lever je in samenwerking met je teamleden een kwalitatief goede applicatie op die ook goed onderhoudbaar is. Onderdeel daarvan is natuurlijk een goed werkende geautomatiseerde regressie test. We maken hiervoor gebruik van verschillende tools waaronder Selenium Webdriver i.c.m. Cucumber, UFT en Selenium IDE. Het team waarbinnen je werkt bestaat uit 10 personen.

Binnen de afdeling Toezicht wordt er gewerkt aan het realiseren van een digitaal klantbeeld. Daarbij worden op het mainframe gegevens uit bronnen ontsloten die worden gepresenteerd in een WebJava Front-end. Ze ontwikkelen en onderhouden hiervoor meerdere applicaties die worden ingezet in het Toezichtproces van de Belastingdienst en wordt gebruikt door ~ 10.000 medewerkers. Je wordt als tester primair ingezet bij het ontwikkelen en beheren van de Java applicaties. Samen met je collega’s maak je deel uit van een scrumteam waarin naast Mainframe ook WEB JAVA expertise is opgenomen. In sprints van 2 weken levert het team telkens een ‘shippable product’ op dat ook werkelijk in productie wordt genomen. Vind je het leuk om in een dynamische omgeving samen met enthousiaste collega’s én eindgebruikers een direct zichtbare bijdrage te leveren aan actuele ontwikkelingen binnen de Belastingdienst, dan is dit een plek voor jou!

Functie-eisen

Eisen:
 • Je functioneert als Java tester op medior dan wel senior niveau (3)
 • Je hebt kennis van testontwerptechnieken en kan deze toepassen (3)
 • Je hebt ervaring met testen van Web-Java applicaties in een Agile werkomgeving en voelt je daar in thuis (3)
 • Je hebt ervaring met met het opstellen en uitvoeren van Systeemtest, Systeemintegratietest, Gebruikersacceptatietesten (2)
 • Je hebt ervaring met het opzetten en onderhouden van geautomatiseerde regressietesten in Selenium Webdriver i.c.m Cucumber (2)
 • Je hebt kennis van TMap Next (2)
 • Je hebt ervaring met het gebruik van GIT JIRA (2)
 • Je hebt kennis van SQL (2)


Competenties:
 • Je bent pro-actief
 • Je bent een teamplayer
 • Je communiceert makkelijk met gebruikers, product-owners en je teamleden

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact