Full-stack Developer (2018-GBS-3835)

Rol Full-stack Developer (2018-GBS-3835)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-22 07:25:39
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 34 minuten

Vacature omschrijving

Ben jij een full-stack developer met hart voor UI-design? Zet je je graag in voor een betere dienstverlening aan burgers en bedrijven? Ben jij helemaal op je plek in een scrumteam dat in snelle sprints innovatieve oplossingen creëert? Ben jij de nieuwe full-stack developer van het Center of Excellence (CoE) Webdevelopment van de Belastingdienst?

Jouw team, CoE Webdevelopment, is onderdeel van IV-accent. IV-accent versnelt IV-processen en ontwikkelt nieuwe applicaties om de dienstverlening van de Belastingdienst te verbeteren. Het werk is innovatief en resultaatgericht, de cultuur snel en wendbaar. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. IV-accent is een lerende organisatie met professionele medewerkers die zelfstandig handelen in lijn met onze missie en ambitie.

Als full-stack developer lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst. Hiervoor realiseer en integreer je maatwerkapplicaties. Samen met de business en andere teams maak jij je sterk voor de realisatie en exploitatie van vernieuwende oplossingen voor de organisatie. Samen met je collega’s van CoE Webdevelopment realiseer je zowel maatwerk- als generieke applicaties. Hierbij werk je met de nieuwste, state-of-the-art technieken. Zo gebruiken we voor de front-end onder meer Angular en AngularJS. Daarnaast maken we gebruik van Java, Javascript en Typescript. Met Robot Framework worden de applicaties geautomatiseerd getest. Binnen CoE Webdevelopment werk je volgens scrum als DevOps Engineer. In sprints van 2 weken realiseer je de wensen van de product owners. 

De werkomgeving kenmerkt zich door zaken als wendbaarheid, snelheid en resultaatgerichtheid en daarmee dus ook onzekerheid, verandersnelheid en adaptiviteit. Je acteert op pro-actieve wijze en toont eigenaarschap in deze snel veranderende omgeving. Ten gunste van (de snelheid van) het voortbrengingsproces ben je in staat om de grenzen van de zorgvuldigheid op te zoeken en efficiency in voorkomende gevallen ondergeschikt laten zijn aan effectiviteit. De te behalen resultaten stem je in veel gevallen rechtstreeks af met de afnemer. Dit vraagt ook het nodige van je communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Hierom zoeken wij mensen die juist goed tot hun recht komen in een dergelijke omgeving. Mensen die voor resultaat gaan, niet bang zijn om fouten te maken, en hiervan leren. Mensen die ruimte en verantwoordelijkheid durven te nemen en de bijbehorende bevoegdheid pakken. Mensen die op deze wijze willen bijdragen aan de innovatie binnen IV-accent.

Functie-eisen

Eisen:
 • Java (3)
 • SQL (3)
 • DB2 (3)
 • HTML5 en SCSS (3)
 • Angular (3)
 • Javascript/Typescript (3)
 • JIRA (3)
 • GIT (3)
 • ervaring met Agile (3)
 • minimaal HBO-diploma

 


Competenties:

 • Flexibiliteit, communicatief-vaardig
 • Samenwerken, Pro-actief
 • Hands-on, resultaatgericht

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact