SAS Mainframe specialist (2018-GBS-4118)

Rol SAS Mainframe specialist (2018-GBS-4118)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-11-12 11:20:19
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-11-12
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 17-11-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 02 uur 00 minuten

Vacature omschrijving

In jouw rol als senior SAS mainframe specialist neem jij het voortouw in uitdagende opdrachten waardoor nieuwe opties mogelijk worden. Een voorbeeld hiervan is de inrichting van een nieuw platform voor de ondersteuning van en rapportage over de vooringevulde aangifte. Deze organiseren we op het mainframe platform met behulp van SAS 9.4 software. Een uitdagende opdracht waar vele lijntjes samenkomen en nieuwe opties mogelijk worden.

Jij neemt het voortouw in opzet, uitvoering en borging van dit project. Je begeleidt de overgang van de operationele rapportage voorzieningen naar SAS 9.4. Met jouw kennis van migraties van SAS-versies binnen de mainframe- omgeving onderken je de haken en ogen van deze overgang. Je brengt die in kaart en borgt een vlekkeloze overgang naar SAS 9.4 en afbouw van SAS 9.3.

Hierbij ligt de uitdaging in de combinatie van een ongekende en unieke mainframe-omgeving, de vakinhoudelijke verdieping en bijdragen aan de vernieuwingsopdracht van de Belastingdienst. Kortom, een project waarin voor een SAS z/OS specialist alle expertises en skills samenkomen.

De afdeling IV-accent zorgt binnen de Belastingdienst voor versnelling van de IT-processen en ontwikkelt nieuwe applicaties om de dienstverlening aan burgers en bedrijven in Nederland te verbeteren. Het werk is innovatief en resultaatgericht, de cultuur snel en wendbaar, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Binnen IV-accent zorgt het team Analytics voor vernieuwende systemen en platformen die het mogelijk maken elders binnen de Belastingdienst data te analyseren en rapportages te maken.

Functie-eisen

Eisen:
  • Ervaring met SAS z/OS (3)
  • Ervaring met koppeling DB2 (3)
  • Ervaring met de inrichting van WLM (3)

Wensen:
  • Ervaring met SAS Grid 9.4

Competenties:
  • Samenwerken, organisatiesensitiviteit
  • Resultaatgericht, overtuigingskracht plannen en organiseren

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact