Functionele Test Coördinator (2018-GBS-3827B)

Rol Functionele Test Coördinator (2018-GBS-3827B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-22 14:20:43
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-22
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 29-05-2018
Deze vacature sluit over 2 dagen 00 uur 42 minuten

Vacature omschrijving

De SAS Grid architectuur is de motor van het Analytics platform. Alle Belastingdienst onderdelen die op dit moment gebruik maken van de Analytical Workspace Server (AWS+) zullen in 2018 migreren naar dit platform gebaseerd op SAS en Teradata.

Deze aanvraag betreft de werkzaamheden van een overkoepelende testcoördinator voor de migratie activiteiten binnen de CoE Analytics (IV Accent). IV-accent is opgesteld om de Belastingdienst optimaal te ondersteunen bij het realiseren van de Investeringsagenda van de Belastingdienst.

Binnen de CoE Analytics is er gekozen voor een moderne infrastructuur op basis van de SAS 9.4 grid architectuur op (RHEL) Linux, met onderliggend een Teradata platform, Daarnaast worden SAS Visual Analytics en Social Network Analysis ingezet. Met deze middelen worden data scientists in staat gesteld om analyses uit te voeren binnen het Analytics Platform. Op dit moment worden de gebruikers van de huidige AWS+ systemen gemigreerd naar de SAS Grid omgeving. De CoE Analytics is op zoek naar een ervaren test coördinator die in staat is om complexe migraties functioneel af te laten testen, waarbij op basis van vastomlijnde afspraken gemigreerde omgevingen functioneel getoetst worden. 
 

Functie-eisen

Eisen:
  • Kennis en ervaring met SAS Migraties 9.3 naar 9.4 SAS Grid-omgeving (1)
  • Testervaring (3)
  • Minimaal HBO-diploma

Competenties:
  • Flexibel, nauwkeurig
  • Communicatief vaardig, pro-actief
  • Politiek sensitief, integriteit

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact