Procesontwerper Business Analist (2019-SSO-4312)

Rol Procesontwerper Business Analist (2019-SSO-4312)
Locatie Utrecht
Startdatum 2019-03-19 14:25:19
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2019-03-19
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 26-03-2019
Deze vacature sluit over 4 dagen 09 uur 16 minuten

Vacature omschrijving

Ben jij een kruising tussen een business- informatieanalist, iemand die bedrijfsprocessen kan ontwerpen, en een gegevensmodelleerder? Als procesontwerper ben je de verbindende schakel tussen de business, architectuur, ICT en implementatie. Je hebt kennis van al deze deelgebieden en kunt omgaan met de complexiteit die hierbij komt kijken. Je houdt je bezig met het opstellen van requirements-, business- en informatieanalyses en je ontwerpt logische proces- en gegevensmodellen. Je zorgt ervoor dat de mogelijkheden van techniek, wetgeving en bedrijfsvoering verwerkt worden in jouw ontwerpproducten. Je ontwerpt specificaties waarmee functionaliteiten gebouwd kunnen worden. Daarnaast zorg je ervoor dat in de realisatie en implementatie het ontwerp juist wordt geïnterpreteerd. In deze afwisselende functie werk je voor de Shared Service Organisatei CFD. Je werkt met name samen met collega's van CFD en IV zoals de, business architect, vendormanager, productowner en/of (technisch/functioneel) ontwerpers bij het IV team facilitair en inkoop.

De Belastingdienst staat momenteel voor een forse veranderopgave. Binnen de Belastingdienst staat het (sub)domein Bedrijfsvoering ('Facilitair en Inkoop') voor de uitdaging processen te centraliseren, uniformeren en optimaliseren. Om het management hierbij optimaal te ondersteunen wordt momenteel gewerkt aan een Domein architectuur waarin vanuit de missie en visie van Facilitair en Inkoop' en de veranderende buitenwereld een helder beeld moet ontstaan van de noodzakelijke middelen om ook in de toekomst optimaal het werk te kunnen doen. Waarbij nadrukkelijk aansluiting wordt gezocht bij rijksbrede- ontwikkeling en -processen. In voorkomende situaties wordt ook aansluiting gezocht met de markt.

Functie-eisen

Eisen:
  • Een relevante afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in een bedrijfskundige richting
  • Relevante werkervaring binnen een grote administratieve organisatie (2)
  • Je hebt relevante ervaring met methoden en technieken op het terrein van procesinrichting en procesontwerp en kennis van facilitaire- / inkoopprocessen
  • Je hebt ervaring met projectmanagementtechnieken zoals Prince2 en testaanpakken,
  • Je bent in staat om een conceptueel en/of logisch gegevensmodel (Entity- Relationship notatie) op te stellen. 
  • Procesmodelering - ARIS; MAVEN - certificering of opleiding

Wensen:
  • Kennis van de door de Belastingdienst gebruikte tooling zoals BiZZdesign Enterprise Studio
  • Bij voorkeur relevante ervaring opgedaan in de context van de Rijksoverheid (pré: ervaring bij concerndienstverlener Rijk).

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact