Data analist (1802113)

Rol Data analist (1802113)
Locatie Groningen
Startdatum 2018-02-20 15:11:01
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-02-20
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Sjierien Ibrahim
Uiterste aanbiedingsdatum 27-02-2018
Deze vacature sluit over 6 dagen 03 uur 24 minuten

Vacature omschrijving

Opdracht is een substantiële bijdrage te leveren aan een POC bij de afdeling Service Eenheid Gegevensdiensten van DUO. Deze POC - die is eind 2017 is gestart - dient aan te tonen dat moderne (Big Data) technieken praktisch kunnen worden toegepast om datakwaliteit van DUO op een adequate wijze in beeld te brengen. De eerste resultaten zijn uiterst positief en hierop moet worden voortgebouwd. In het kader van de aanpak Datakwaliteit DUO, waarin wordt toegewerkt naar een datakwaliteit management systeem, worden Pilots uitgevoerd om de datakwaliteit voor DUO inzichtelijk te maken m.b.v. moderne tooling waarbij ervaring wordt opgedaan met diverse werkterreinen/aspecten van datakwaliteit.

De kandidaat wordt ingezet in het onlangs gecreëerde organisatieonderdeel Gegevensmanagement.

Functie-eisen

Eisen:

  • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van data analyses met moderne data analyse technieken/tooling (3)
  • Ruime aantoonbare ervaring in het opzetten van data quality processen bij andere organisaties en het adviseren hierover (3)

 

Wensen:

  • Aantoonbare ervaring met het werken met moderne big data- en dataanalyse tooling/technieken zoals bijv. IDQ van Informatica of Analyze van DatProf.
  • Kennis c.q. ervaring in het opzetten van een geïntegreerde omgeving (metadatalayer) waarin alle metadata kunnen worden opgenomen die de processtappen van het DQ proces bepalen/ondersteunen
  • Ervaring met het samen met de stakeholders definieren en afstemmen van intern en extern te publiceren scorecards.

 

Competenties:

  • Gericht op samenwerking

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact