Tester DATACAP applicaties (2018-BD-9825B)

Rol Tester DATACAP applicaties (2018-BD-9825B)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-05-25 12:42:08
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-05-25
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Wesley Eggens
Uiterste aanbiedingsdatum 30-05-2018
Deze vacature sluit over 3 dagen 00 uur 28 minuten

Vacature omschrijving

Binnen STS Ontvangen &Mededelen is het scannen van documenten/digitalisering van papieren stromen gepositioneerd. Ten behoeve van de uitvoering van testwerkzaamheden in het kader van onderhoud en beheer zijn we op zoek naar een senior tester. Het betreft applicaties ter ondersteuning van het primaire proces van de Belastingdienst waarbij de applicatie's ondersteund worden in een divers en complex landschap met het pakket DATACAP in het hart. Het serviceteam Fysieke Media heeft als taak alle werkzaamheden uit te voeren i.h.k.v. onderhoud&beheer van applicaties gebouwd met het pakket Datacap versie 8. Genoemde applicaties zitten in een zgn. sterfhuisconstruktie -> na 6 tot 12 maanden zullen de applicaties gesaneerd worden. Van de tester wordt verwacht dat er testsceanrio's opgesteld en uitgevoerd worden. Kennis van DATACAP is hierbij crusiaal.

Binnen STS Ontvangen &Mededelen is het scannen van docuementen/digitalisering van papieren stromen gepositioneerd. Ten behoeve van de uitvoering van testwerkzaamheden in het kader van onderhoud en beheer zijn we op zoek naar een senior tester. Het betreft applicaties ter ondersteuning van het primaire proces van de Belastingdienst waarbij de applicatie's ondersteund worden in een divers en complex landschap. Het serviceteam Fysieke Media heeft als taak alle werkzaamheden uit te voeren i.h.k.v. onderhoud&beheer van applicaties gebouwd met het pakket Datacap versie 8. Genoemde applicaties zitten in een zgn. sterfhuisconstruktie -> na 6 tot 12 maanden zullen de applicaties gesaneerd worden.

Functie-eisen

Eisen:

  • Het testen van DACATAP applicaties(2)
  • Ervaring testen in een complexe organisatie (2)
  • DATACAP kennis(20
  • Kennis van testmethoden en technieken

 

Competenties

  •  Samenwerken
  • Creativiteit
  • Coachen / Kennis delen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact